ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

   ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Αλεξ/πολη 05 – 08 – 2020

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Ταχ. Δ/νση : Διον. Σολωμού 24

Ταχ. Κώδικας : 68132

Τηλ. : 25510 – 81330

Fax : 25510 – 31398

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 deyaasimainter

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο της προσπάθειας εξοικονόμησης υδάτινων πόρων και δεδομένου ότι βιώνουμε παγκοσμίως το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής και για την αποφυγή προβλημάτων υδροδότησης, καθώς ήδη διανύουμε τη θερινή περίοδο, η Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Αλεξανδρούπολης, καλεί τους δημότες και επισκέπτες του Δήμου  να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στην κατανάλωση νερού, προκειμένου να διατηρηθούν επαρκείς ποσότητες που θα καλύψουν τις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες των θερινών μηνών.

 Η Δ.Ε.Υ.Α.Α. έχει φροντίσει και συνεχίζει τις προσπάθειες για την ενίσχυση των υδάτινων αποθεμάτων. Ωστόσο, για να υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα  και να αποφευχθούν προβλήματα υδροδότησης,  είναι απαραίτητη και η συνεργασία των πολιτών.

 Για τον λόγο αυτό,  τους καλούμε να αποφύγουν με κάθε τρόπο την κατασπατάληση νερού, κάνοντας λελογισμένη χρήση και να εντάξουν στην καθημερινότητά τους συνήθειες,  που θα βοηθήσουν σημαντικά στην εξοικονόμηση του πολύτιμου αυτού αγαθού.

 Παρακαλούμε τους καταναλωτές να περιορίσουν την άσκοπη κατανάλωση ύδατος (πλύσιμο αυτοκινήτων, πεζοδρομίων, αυλών, κοινόχρηστων χώρων) στο κατ΄ ελάχιστο και αυτό να γίνεται ως επί το πλείστον τις βραδινές ώρες (όχι τις ώρες αιχμής), ώστε να μη δημιουργούνται  προβλήματα στην υδροδότηση  στις πόλεις και τους οικισμούς του Δήμου μας και να περιοριστούν στις καθημερινές και απαραίτητες ανάγκες.

 

Η ορθολογική διαχείριση των υδατικών πόρων, μας αφορά όλους.